Anotace: NALEZENO V ARCHYVU VZPOMÍNEK...V ODDĚLENÍCH:L(lítost),B(bolest),T(trápení),D(deprese)a M(minulost)... a to vše navždy, bude skryto v této básni...
to máš pravdu...krvácející srdce je horší a hůř se hojí...
16.06.2008 14:31:00 | Demotivovná Dezorientace
jen doufám, že to skutečně zůstane navždy skryto v básni, krvácející ruce - to nebrat, zato krvácející srdce to znám (a na rozdíl od ruky může krvácet pořádně dlouhou dobu)
16.06.2008 14:27:00 | Sandra_T