Ach, ano
Anotace: máte-li dojem, že byste (třeba jenom i) mohli zaměstnávat někoho, kdo by byl ochoten skrývat se pod mojím nickem, prosím, nečtěte dál a zkuste jinou...
Sbírka:
Sbírka pro chudou radnici
Ach, ano.
Ta pětiminutovka.
–
Ta pětiminutovka,
o kterou odjíždím dřív z práce.
–
Ona mě zná.
Tak se lišácky usmívá,
mrká na mne,
i když se k ní nemám -
a plácá mě po ramenou:
"Dělej, že tu nejsem..."
"No, stejně na mně nezáleží..."
"Chlape, nebuď fajnovka..."
"Hele, dělají to všichni..."
Mrcha uřvaná.
Kráva.
Nic bych nedal za to,
že je to ta stejná,
o kterou přijíždím
do práce později.
Přečteno 494x
Tipy 41
Poslední tipující: šuměnka, jedam, Lorraine, jiljovský, Levandule, Aťan, dva, Bíša, Šerák, Petbab, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)