Párátka
Někde blízko
v nekonečném široku
rozprostřel se Ubrus
do tmy
do dna ticha
křičel modře
Zářil
jako všechno vodstvo světa
skvrna na něm od zvratek se tkvěla
párátka položená v křížů sled
probodnout jimi všechna hnisavá těla
a hnisavá Já všech uprostřed
hnisavá Já všem kdo mají hlad
po moci
pro prachy
hnisavá Já všem kdo mají hlad
pro nic
za nic
jen tak
Tak!
Přečteno 352x
Tipy 13
Poslední tipující: kikis, Pohjolanka, Maro Deives, 6thSun, její alter ego, jedam, Vlk v rouše, Petbab, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)