Anotace: V pátek 13.6.2008. Člověk by se měl radovat z maličkostí. A ta maličkost pro mě byl první ploužák. Teda rovnou dva;-)
Umíš pěkně popisovat, jako bych to viděla před sebou. Místy trochu moc stejné, nenové - o lásce, zamilované, až sladce, až stereotypně. Místy nové a moc hezké... Trochu mě rušilo ono opakování áček, zvlášt v první sloce. Ale celkově líbilo. Zajímavé...:)
01.09.2008 20:53:00 | okousaná od světlušek
Je to hodně zajímavé.. člověk si to všechno představuje, jakoby to sám zažíval.. i když se přiznám, že jsem takle s nikým ještě netančila.. :D Ale člověk nikdy neví, co zítřek přinese ;)
A taky si myslím, že bys měla určitě psát dál - jenom tak se v tom můžeš stále zlepšovat - to Ti můžu říct z vlastní zkušenosti :)
17.08.2008 13:10:00 | Emily Winnacott
Vůbec to není špatné. na můj vkus možná trošku moc sladké, ale to už je asi deformace tím, jak tu pořád čtu nové básně a většina je jich o lásce apod. Rozhodně piš, stojí to za to =O)
16.06.2008 19:54:00 | Elvien