Swing
Anotace: tak trochu nostalgické...to je jedna z mých nejoblíbenějších;-)
Dům zrudl tíhou mračen
V ulici, kde se proháněly černé pistole
A kde vzduch voněl ohněm
Bazalkou v zákoutích
Kavalerie už dávno odplula do minulosti
Rozplynula se ve zpěněných myšlenkách
Cinzana.
Hra na kytaru se nesla nočním vzduchem
S lampióny a Fordy
Do kaváren, kam chodil Django
Trubky hlásaly konec skotské kávy
A barů
Modrá byla všude
V docích a v továrnách
To hrál Loudal
Swing.
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: saddova, Syala, Jiparo, Isobel
Komentáře (4)
Komentujících (4)