Hradní stráž
Anotace: Pro jednoho..bývalého kamaráda a kluka, co pro mě moc znamenal..a znamená
Stojí tam venku,
stojí tam sám,
nemá náznak toho,
že by se snad bál.
A přece on strach má,
on bojí se moc,
stísněný pocit má,
když stojí tam celou noc.
Noc doba dlouhá je,
čas vůbec neutíká mu,
na nic si nehraje
a proklíná tu černočernou tmu.
A občas pláče..
slzy mu tečou po tváři..
a ta tvář tvrdého hráče,
leskne se v měsíční záři...
Přečteno 270x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, Polárka
Komentáře (1)
Komentujících (1)