Ukrýt se
Anotace: Dnešní "raníček"...
Ukrýt se do slov krátkého příběhu
na nic víc nemám chuť
Splynout se svítáním
kdy ptačí zpěv neruší zvuky vozidel
Být přidána do teplého čaje
rozpustit se a říci "povídej..."
Do tvého objetí ukrýt se
vteřiny přinutit nespěchat
zemskou gravitaci sejmout z chodidel
nechat se obeplout příběhem
a mít se mnou tu chvilku rád
Přečteno 295x
Tipy 22
Poslední tipující: Heda, Bíša, Churry, Petbab, labuť, Simísek, jedam, sluníčko sedmitečné, Emily Winnacott, Mácha, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)