Brzy k ránu
Anotace: Neni to žádný dílo, ale jenom vypsání se...:-(
Brzy k ránu,
ještě před svítáním
odcházíš
neznámo kam-
bez cíle
se ztrácíš v uličkách
mlžných.
Brzy k ránu,
ještě před svítáním
opouštíš mě
a
dáváš prostor
k ataku
mé duši
( versus samota)
..............prohrávám
Brzy k ránu,
ještě před svítáním
dusit se kyslíkem
(dvojvazným)
a s představou
tvého zatracení
snídat
a
pomalu
(tik)
(staré hodiny)
(tik)
na tebe zapomínat.
A POZDĚ VEČER
-NÁVRATY DOMŮ-
k čertu ať táhnou
představy a pochybnosti
též.
"Pojď ke mě
a
už nechoď!"
( Ale zítřek už za dveřmi vrtí chvostem)
A pak už
brzy k ránu...
...
Přečteno 282x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, s.e.n, jedam, Emily Winnacott, Marfuša, labuť, WAYWARD, Churry
Komentáře (3)
Komentujících (3)