Tvé..
Tvé jméno nosím na řasách
stále ho vidím, v slzách myju
letitá z očí námraza
mizí, kapičky z písmen piju
smíšených slz, jak mých, tak Tvých
ne, nemýlím se, zcela jistě
v tomhle dešťu slz nářek ztich
můj zde, Tvůj kdes, na jiném místě
nerudnou oči z toho pláče
Tvé jméno z řas mi na rty stéká
s tím slaným deštěm, co je smáčel
sklouzlo na ústa vlhká, měkká
Přečteno 345x
Tipy 35
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, fuu, Iva Borecká, Lorraine, Traci, danaska, Sandra_T, janewe, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)