Vzpomínka (Květce)
Anotace: Tohle je text písně pro kamarádku, která mě už několik let miluje a nebála se mi to říct, za což ji obdivuji. Já jsem ale nenašel cestu, jak jí lásku opětovat. Je to prostě kámoška...
Chtěl jsem ti dát všechno co mám
svoje nebe
svou vůni letního večera
kterou jsem schraňoval pro sebe
jako sobec
a to se nedělá
klesal jsem hloub a stoupal výš než nebe
a uviděl oceány i řeky
na Gardu zhlížel z jejích kamenných krovů
ale stále jsem neviděl sebe
Chtěl jsem ti dát vzpomínku z dětství
kousek pivní láhve
který mi drahokamem byl
i to jak jsme hráli na vojáky
a já jsem z větve pušku vykouzlil
nad Paříží dal bych ti do vlasů Slunce
a opil se krásou Notre Dame
když Napoleon ze své nemalé lože
zeptal se tiše jak se mám
Chtěl jsem ti dát taky kříž z Petrova
který mi ve zpocených rukou byl
možná těžší než z olova
ikdyž se zlatem honosil
Chtěl jsem ti dát všechno co mám
a snad i mnohem víc
teď tady stojím
a moc se omlouvám
já jsem...
...nenašel nic
Přečteno 452x
Tipy 1
Poslední tipující: Saly89
Komentáře (1)
Komentujících (1)