Anotace: opět z hodiny matematiky :) a bez matematického námětu... komentáře velmi potěší :)
je to prostě paráda...aby někdo psal takhle, musí se pustit, letět, letět...a nikdy nedopadnout...a to umí jen málokdo...
14.07.2008 07:40:00 | el viento
a taky životohra, ne?
18.06.2008 11:27:00 | Trdlo
Kdybych se bejval na hodinách matematiky dokázal takhle zabavit, mohl jsem je přežít s mnohem větším nadhledem (a ztráty x-nervů)... saddova v komentáři dole je vyjímečně 'hodná', takže to už fakt musí něco znamenat. A znamená! Tvá díla hodně navyšují pomyslný průměr kvality všech děl Literu.
18.06.2008 08:40:00 | 6thSun
jsem velmi potesena, ze na literu taky obcas narazim na neco takoveho, co tady ty predvadis, vskutku skvele slovni spojeni, myslenka a celkovy dojem z te basne je uzasny..
17.06.2008 18:35:00 | saddova