Anotace: Vzpomínka na taneční... Tak, jak je všichni známe:)
z tanečních jsem utíkala na pivo... a dnes se divim proč se mnou kamarádi mluví jak s chlapem:)
17.05.2011 19:22:00 | Trdlo
na taneční asi nezapomenu :).... taky jsem nedávno cosi psala... více jak po roce :)...
17.06.2008 20:00:00 | prostějanek