Až budeš
Anotace: O přátelské podpoře..:)
Až tu budeš stát,
a budeš se ptát,
kdo tě má vlastně rád,
řeknu, že já…
Až budeš tu řvát,
slzy smutkem polykat,
o pomoc budeš se prát,
budu tu já…
Až se budeš smát,
štěstí jiným umět dát,
a nebudeš si lhát,
šťastná budu i já…
Až já budu řvát,
slzy vzteky počítat,
smích umět vzít a ne dát,
na skále vysoko stát,
a stále se sama sebe ptát,
kdo mě má ještě rád,
prosím přijď a řekni, že ty…
…příteli…
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: Modrý Anděl, jesterka
Komentáře (2)
Komentujících (2)