Domeček pro panenky
Anotace: protože jsi byla "jiná"
Domeček pro panenky
Sladce růžový s pozlátkem na povrchu
Bárbínky si hrají uvnitř
V pokojíčku
S maličkým Kristem na kříži
Upínají k němu oči
/spása/
Vězněny svou vlastní krásou
A dlouhýma nohama
Ken se hrbí před zrcadlem
Čistí si obličej
Maže si na něj samoopalovák
/aby byl krásnější než.../
V malém domečku
Uprostřed stěn
Všichni se milují
Bezednou láskou piercingem v pupku
A tetováním krví
Té jiné
/co má deprese z "lásky" kolem/
Mrak ve tvaru srdce
Stíny se tvarují
Na domečkem se zatáhlo
Prší
A ona se upíná k dešti
Jako ke spáse
Za zrcadlem jiný svět
Do kterého umí projít
Jen s použitím střepů
*Letos by Klárka měla o rok delší vlasy...*
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Netty de Touvenell, FETKA, Iva Borecká, jitro, GirlFromTheRain, už ne pernikova princezna, Petbab, rry-cussete, Caracol, prostějanek
Komentáře (3)
Komentujících (3)