Anotace: Dnes jsem pochopila, že nemůžu být s ním ani bez něho
Adamsonová, je to dobrý. Doporučuji toho tvého dosadit do básničky, pak by nemusela být komentovaná annonce.
Třeba "v tvých kopřivách" Ale to je tvoje práce, nebudu ji kazit svýma radama. Mě se líbíš moc.
14.10.2008 14:34:00 | Marfuša