Anotace: neuróza, psychóza, panický strach, ale všechno je v poho
Znám tyhle pocity, ojbektivně je vše v pohodě, ale ten rozervaný pocit zevnitř, kterej serfuje na vlnách paranoie, jakoby přitahoval pohledy ostatních a maloval na ně falešné, ale i tak bolavé představy.
18.06.2008 10:20:00 | 6thSun