Anotace: Taky se vám to stane, že něco chcete a pak je všechno jinak a vás napadne jediné, už v tom zase lítám?
básenka je hezoučká a pěkná!Děkuji za ní:)Povedla se Ti a to si zaslouží *TIP*:)
18.06.2008 11:39:00 | Ewineccka
..pěkně máš psáno..
..zlato-stříbro-i ta životní horská dráha-vyvolení se mají..ostatní ze stráně jedou v blátě..
18.06.2008 09:15:00 | igniss