Anotace: k téhle básni mě tak trochu inspirovala hodina dějepisu, snad se vám bude líbit;-) a jestli se vám nebude pozdávat, mrkněte se do kometářů, dala jsem tam stručné vysvětlení;-)
jo, je to drsne:), konkretne se to vztahuje k fenomenu velkych fabrik, ktere vznikaly v celem civilizovanem svete( a hlavne v Americe )na konci 19. stoleti...daly mizernou praci spouste lidi a pak je stejne mizerne odkoply na zacatku krize - vysledkem byla temer tretinova nezamestnanost v USA...
18.06.2008 17:29:00 | teranosaur
noo, abych pravdu rekla, tak tohle neni muj salek caje,spojeni jsou pekna, jen mi tzo prijde takove drsne ::) nevadi, juknu na druhou :)
18.06.2008 15:43:00 | saddova