Tamti
Anotace: mírná inspirace Pasolinim.
přišli k žrádlu
a pak žrali
mastný držky
roztrhali
tamti
vyrazili
si pár zubů
když se rvali
tyčí z dubu
tamti
ostrým nožem
vyryli si
do svý kůže
kompromisy
tamti
orálně je
ukojili
ženský které
znásilnili
tamti
pak jim krky
zakroutili
a šli chrápat
nejsou milí
tamti
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: ziriant, saddova, Psavec, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)