Noční vládce
Dát všechno a vědět,že to mám,
a že to nevzdám,když listí ze stromů se snáší,
je hudba z barev,kterou zašlapám,
a srdce klid,co vůně lásky plaší.
Rozložím plášt jímž zastřu světa snění
na šedém nebi jak v popelu schován,
měsíce svit, co šípy slunce plení,
svobodou opilý a přesto utiskován.
Zaváhá..,pak stříbrem protne mlhu,
ostří své vnoří do bezvládné noci,
roztančí hvězdy v zběsilém kruhu,
jen láska ho zotročí tajemnou mocí.
Přečteno 398x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, JEIDY
Komentáře (2)
Komentujících (2)