Matka
Matko má,
Držíš mé srdce pevně.
Nezmáčkni jej,
Chovej se k němu něžně.
Je jen tvé, jediné.
Asi si neuvědomuješ to zklamání,
Při tvém těžkém přiznání.
Vypadni!
Hajzle nejsi můj syn.
Sebezapření?
Pěkný to morální čin.
I přesto tě mám rád,
A budu i ten poslední,
Kdo bude nad tvým věčným utrpením stát.
Matko má,
Šílená.
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Krokodylekx
Komentáře (0)