...

...

Anotace: (staršího data)

...

stojíš bosý na lavičce
opíráš se zády o stěnu
a je ti to všechno fuk
i to, že to vlastně záda nejsou
co stojí proti zdi
opíráš se a lžeš sám sobě
že tě to vůbec nestudí
a nestydíš se
teď se nestydíš
i když jsi úplně střízlivý
a tráva s tebou nic nedělá
ale máš projednou možnost
opřít se o stěnu
být venku úplně bosý
a nikdo je pohoršený
kdyby tu nikdo byl
ráno tu po tobě najdou
jen brko v trávě
a na zdi černý flek
Autor Monterey, 18.06.2008
Přečteno 241x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, LauraKošinová, Psavec, Syala, teranosaur
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně napsaná báseňka.

18.06.2008 19:21:00 | Psavec

zvláštne ale veľmi dobré. Mňa osobne to chytilo za srdce

18.06.2008 14:39:00 | Syala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí