Breannan
Anotace: ...hebký vánek z Irska...
Breannan
Viděl jsem Tě Breannano
Na útesech hrdě´s stála
S větrem ranním oděná
Jak vznešeně tvá krása plála
Pro můj výkřik bez jména
Viděl jsem Tě Breannano
Mezi lidmi na tržišti
Kráčela jsi ladně dál
A úsměv brázdil tvoje rysy
Pro něž mnohý už se dal
Viděl jsem Tě Breannano
Tvoje oči jasně ryzí
Skláněla ses k dítěti
A srdce tlouklo v touze cizí
Svět ti k nohám složiti.
***
Přečteno 311x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, sýc, Bíša, Petbab, Mácha, Noc17, 6thSun, Cassandra
Komentáře (1)
Komentujících (1)