Anotace: /Nikitce, 2004/
V básni jsem se občas vracel,
a teď nevím, co psal Skácel...
(dslší tip to nevzalo...hi)
17.07.2008 20:21:00 | zzlatý
Pamatuji :-) ten mobil byl můj:-).... tulipááánko) aprs. tahle báseň mi chtná víc než ta pro bohémka (kdo to jako je:-) ) .... aprs.... ...víme!!!
18.06.2008 17:04:00 | TERezicKA
Jako "a":)-kdysi jsem si ujížděla na Kerouakovi&spol:-D..jinak zdravim..dobrej výkon:)..pamatuješ si mě z "literácký Phy"?;-D..jsem ta, co četla z mobilu:-))
18.06.2008 15:00:00 | Andrea Vatulíková
Pro mně krásné obrazy a krásné rýmy - nenásilné a nápadité. Jen jsem si při četbě moc nevěděla rady s tím & - čti jako [end], nebo a ?
18.06.2008 14:56:00 | Hannazka
..proč nepravdivé? Vztahuje-li se k času minulému; ano..již.."neaktuální" (nikoli nepravdivé)..jinak..zachycen "ryzí pocit":-)
18.06.2008 14:33:00 | Andrea Vatulíková