na prašnou cestu zvolna padá déšť
tu cestu známe chodili jsme tudy
když byl svět ještě neochvějně rudý
...
radostí hluší zpíváme ludwigovo Pátou
víme to dobře že voda všechno smyje
jak dřív. kdo nechce jít ten zlý je
jen místo v prach se obrátíme v bláto