srdcoidita
Anotace: do háje se vším!
achillova pata
nihilismus
...
to je ona
dělat věci co musí
dělat to co by měla
tak jak píší od pradávna
obrázková leporela
mění něco za něco
a to neumí pojmenovat pravými jmény
je prostinká a hloupoučká
ovlivněna námi, vámi a jimi
nemá ráda hudbu
nepíše
nečte
nedokáže se nadchnout
bojí se toho co bude
a přitom
doufá že se změní
je v sobě zakletý optimista
co věří že to co bude
bude dobré
ale když ne?
...
zhroutí se
Přečteno 303x
Tipy 26
Poslední tipující: malá slečna, china white, už ne pernikova princezna, Iva Borecká, Nahá, Vlk v rouše, prostě Zuzana, sluníčko sedmitečné, Bíša, Emily Winnacott, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)