V budoucnosti?
Rozsvěcím minulost,
nezbylo nic
jen listí co šustí pod nohama,
Žádná radost,
zůstávám stát sama
Zbyly jen fotky
na nich usednul prach,
pod ním spí nostalgie
tvář slzami se zalije
V duši smutek a strach
Čas se kutálí,
jak míč po hřišti
tohle utkání jsem prohrála
Zhasínám přítomnost
Snad Příští??
Šanci mám
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)