Našel jsem..
Našel jsem perličku
z Popelčina střevíčku
copak s ní udělám
říct bys´ mi věděla?
snad by se hodila
na sponku do vlasů
s ní bys´ pak chodila
zářící od jasu
perleti třpytivé
až oči přecházej
hledám stín dychtivě
pro zraku nesnáze
když znova pohlédnu
do trsu paprsků
překvápko v dohlednu
čeká na mne v brzku
slupky z tří oříšků
vidím Ti u nohou
sundej si škrabošku
Popelko - do toho!
Přečteno 443x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, toužím.jít.dál, Bíša, jehlaspichlas, Iva Borecká, jiljovský, labuť, Cassandra, malá a šikovná, WAYWARD, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)