Voda a kámen...
Anotace: malé pohlazení jen...
V horách...
v tom kamení,které mám tak rád,
voda pramení,je nespoutaná..nemá žádný řád…
Ten horský drsně krásný pramínek,
laská si cestou obyčejný kamínek…
dotýkají se,navzájem se hladí,
jeden druhého si hledí…
tak jiní a přece jeden v druhém žijí,
tak jiní a přece jsou spolu,protože to chtějí…
Harmonie duší,to je ten klíč,
ze zalité země vyrostl zlatý petrklíč…
Přečteno 461x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, labuť, Roko, Psavec, igniss, monterka
Komentáře (4)
Komentujících (4)