Duchovní..
Byla noc jako stvořená pro setkání…
Potkal jsem Vzdálené Blízké,
rozmlouvali jsme spolu do svítání….
Možná se to někomu může zdát nelogické,
nemrtvý chlapík s neživými
na místech odpočinku
fosforeskujících svitem svící…
oživlé stíny rozmazaných postav
pohupujících se ve větru,
probuzené hlasy věčně spících…
Tajné stezky zaváté návějemí listí,
já do toho listí spad
cesty do jiných světů s láskou čistím…
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, labuť, Psavec, WAYWARD, igniss, hanele m., monterka
Komentáře (4)
Komentujících (4)