Taky si zkusím třikrát poskočit,
však štěstí stále žádné,
možná jen těmi otřesy
ten můj hrad z písku spadne.
24.06.2008 00:21:00 | Šerpík 1
tančím skočnou, bez vzdělání
bez roucha, co zdobí skvost,
strom Ráje zve mě k milování
k hradu z písku stavím most
až skončím jednou v pusté stráni
jak žití velí povinnost,
kde času stín před vášní chrání
řeknu, tančil jsem a dost
***
Jiří s.
19.06.2008 10:52:00 | j.c.
Taky neuznávám stupnici vzdělání, spíš stupnici vývoje duše... ale kdo by to měřil a počítal :-) Je to stejně věc každého z nás...
Jo, přivolalas mi touhu po pláži, stavět hrady, cvrnkat kuličky, blbnout ve vodě... ;-)
19.06.2008 09:29:00 | Levandule