Hledám vás
Anotace: po dlouhé době snad něco lepšího
Vy jste má hvězda
Znám vás
Nepotřebuji k tomu křišťálovou kouli
Šeptání ve větru
Doufám že má slova Vás najdou
Až zavřu oči
Nikdy nevrátím čas ,
který letí
Setkám se s Vámi pod mým balkónem
Nikdo kromě vás nemohl vyplnit mé noci
Jste mé sluneční světlo v každém dni
Pronásledujete mne svou láskou
A celým svým Já ji chci více
Najdou Vás má slova?
Slyšíte mne volat Vaše jméno?
Už nikdy nebudu stejná...
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Psavec, WAYWARD, Petbab
Komentáře (5)
Komentujících (5)