Je to ve hvězdách
Anotace: Opravdu to tam je ..
Dělí nás dva různé světy.
Snad proto nám vždy váznou věty.
To hvězdy si to přály,
abychom na různých březích stáli.
Jsi vzduch a já jsem země.
No možná je problém ve mně,
že lítám příliš nízko,
že chci tě mít moc blízko.
A možná je to v tobě
a v téhle šílené době.
V tom, že nikdy nemáš čas,
že dnes jsi anděl, zítra ras.
V tom, že máš hlavu v oblacích
a ja tě nechci honit po mracích
a tahnout k sobě na zem.
Nejsem přece blázen.
Potřebuju pevnou půdu
- pro mě nutnost, pro tebe nudu.
Neumím lítat a ty stát,
nechci tě vždy hlídat a ty mi lhát.
Nechápeš mě a já tebe,
tak určilo nám osud nebe.
Z postavení hvězd
obraz dvou míjících se cest.
Bláznivá hra čtyř ročních období.
Copak fakt záleží, kdy se človek narodí?
Co řict k tomu na konec?
Prostě to nepůjde.
Jsem kozoroh a ty blíženec.
Přečteno 339x
Tipy 9
Poslední tipující: el viento, Caracol, Bíša, blue, Psavec, Rbb, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (4)