Řím
Anotace: Ta báseň, stli se to tak dá nazvat, stojí za prd...
Volná láska, zlatá zbroj
víno, ženy, krev a boj
Věčná sláva - volný pád
vraždy, zrady, pikle, hlad
Písně, básně, Caesar, hry -
oči krásné Kleopatry
Řím byl věčný - přišel den
a Ježíš Kristus upálen
na kříži nám zvadl
s ním i velký Řím padl
Komentáře (0)