Malá mrtvá dívka
Hovor mimo hledání :
Jestli že já jsem Lolita
tak vy jste zločinec
A vy by jste měl být zabit
Armádou malých dívek
Právo vyhrálo zatknou vás
Svět vyhrál , nenávidí vás
Já jsem Já
A vy jste zločinec
A dokonce legální
Já jsem jen malá mrtvá dívka
Já jsem váš cukr
já jsem váš krém
Já jsem váš proti americký sen
Já jsem váš cukr
já jsem váš krém
jsem vaše předloha noční můry
****A teď křič***
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, malá čarodejnice wiggová netopýrková, jedam, elfkan, Petbab
Komentáře (1)
Komentujících (1)