Pohřeb
Anotace: když mě chytla depka...
Obleč se hezky,
celá v černém buď,
až tě obklopí tmavé desky
až tě zasype hlína a suť.
Tak ať ti to sluší,
lidi budou koukat,
parte černou tuší
dají ti namalovat.
Na něm bude růže
a zpráva o tvé smrti - nic víc,
co kdo proti smrti zmůže,
nikdo nic...
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: fuu, Psavec, Lenneya, ourbloodiscursed, elfkan
Komentáře (1)
Komentujících (1)