Anotace: Tentorkát zas v chemii...
Ptá se učitel (asi to znáš): Co je H2SO4?
Žák: Hmmm, mám to na jazyku...
Učitel: no tak to rychle vyplivni, to je kyselina sírová....
Hmmm:-)
21.06.2008 19:57:00 | monterka
HMMMM to má vážně grády:-)Ale zase nám někdy náš vnitřní hlas napoví...Záleží na situaci...Ale fuj chemie, vzpomínám na ni a ještě se třesu!:)
20.06.2008 18:53:00 | Ewineccka
HMMM, zas něco trochu nového :-)) Mě provází můj vnitřní hlas téměř neustále.
Já jsem měl teď rok od chemie pauzu, v druháku ji budu mít bohužel zase ;-( Ale potom už zase dva roky ne :-)) Co bude potom, to netuším a nemám sebemenší chuť to promýšlet...
19.06.2008 19:43:00 | Chancer