Blues z lidových barikád
jo nedivila bych se až za křovím
prázdnoty bude přistižena
při voyerismu právě ta černá
čůza s kosou
co vypadá spíš jak zamrzlej jézéďák
a nejspíš by potřebovala
ortodontickou
péči
..
lidově řečeno smrt
ono žít to je umění na plnej úvazek A když už nám nechybí ani jedno ucho nebo nemusíme poslouchat návrhy papeže na Sixtínskou kapli
potom obvykle máme i privilegium
vybrat si
kterou cihlou
...
lidově řečeno jsme v prdeli tak jako tak
Přečteno 268x
Tipy 12
Poslední tipující: Renatka, teranosaur, Iva Borecká, Psavec, mamina, saddova, smudlinek, jedam
Komentáře (2)
Komentujících (2)