Hra osudu
Točíš se ve spirále
nikde nekončící
a připomínáš krále
na věčné šachovnici,
který trpělivě čeká
a nedostává mat,
když ve hře o člověka
si osudem chce hrát.
I když je trpělivý,
tak někdy zaváhá.
A právě v této chvíli
svoji hru prohrává.
Přečteno 321x
Tipy 10
Poslední tipující: Antares, Bíša, Lota, V e r u n k a, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)