Anotace: nikdy nevím, co sem napsat
Tohle v určitým ohledu taky znám, ale rozhodla jsem se na to vykašlat a bejt svá... Stejně se vždycky najde pár lidí kteří si tě právě proto váží.
16.09.2009 22:58:00 | Angee
Tyhle pocity znám, ale zjistil jsem, že někdy je potřeba kousnout se do zadku a chovat se dle norem a očekávání druhých.
19.06.2008 22:06:00 | Ctěný pán