Projít staletí...
Anotace: projít...se....časem...
Do Doby Ledové za lovci mamutů,
vařil jsem gulášek z mamutích chobotů…
Hřál jsem se u ohně v kůži medvěda,
v odlescích ohně s vlasy jak Děda Vševěda…
Do Doby pyramid bohů a bohyní,
hrál jsem si v prachu pouště s malým Ramsesem…
V říši tisíce a jedné noci poslouchal jsem bajky,
líbal se s ženami oděnými jen v hedvábné krajky…
Do doby středověku,mordýřů i sličných panen,
v kněžském rouchu končil jsem motlidbu řka Ámen…
V rytířské zbroji bojoval jsem pro čest a slávu,
i na poli jsem pracoval v prostém hávu…
Do doby renesance,gotických katedrál,
oheň touhy,vášně mi v očích plál…
Když o lásce jsem na loutnu hrál,
ať jsem byl kejklíř,šašek nebo král...
Do doby objevů,vědy a techniky,
sestavil jsem si kolo i s blatníky...
Spálil jsem si prsty o Papinův hrnec,
nahléd jsem do člověka jako tělovědec…
Pronik´ jsem na dna moří…žen…
srdce mé věčnou touhou hoří…ženami uchvácen…
Do doby,která teprv bude,
viděl jsem i to,co po nás tady zbude…
do světů paralelních,
kde potkal jsem se všude…
Co ty na to Osude?....Půjdem?...
Přečteno 440x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, waterlily, Sandra_T, labuť, monterka
Komentáře (6)
Komentujících (6)