Bloudím 2
Bloudím městem z masa a kostí
krvavá řeka tyrana hostí
jsem uvězněn ve svém těle
v temnotě nevidím spasitele
Sám sobě do očí tupě si zírám
pod jazyk lásky své bezmocně vtírám
pak jednu po druhé dostávám do žil
abych v té temnotě se sebou přežil
Den s nocí splývá mi v jedinou chvíli
jak štvaná zvěř co bezmocně kvílí
zní tu teď pláč všech falešných představ
hlaveň mám v ústech tak už mě zastav!
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: Bláznivá Markéta, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)