Naprosto souhlasím!!!...
I když tomu třeba teď nevěříš, bude líp...
A já tě v tom nenechám... A takových nás máš kolem sebe víc. Přátelé jsou tu přece od toho. :)
Dík, žes mi dal možnost si to přečíst...
Cením si to.
20.06.2008 14:34:00 | Morgana la Fay
každý by jsme měli žít pro sebe
když jsme zamilovaní
žijem víc pro toho druhého
je to krásný, ale...
když to skončí
najednou nám zmizí smysl života
věřím, že ho zas najdeš
a možná nějaká jiná bude tím smyslem
ať už to bude jakkoli
neumírej a žij!
přeju štěstí :)
20.06.2008 14:04:00 | blue