jde
loudala se
ruce se jí třásly
byla nečekaná
kolem ní se točilo
až příliš slov
úsměv byl nejistý
a přitom tolik věděl
byla zlá
nebo dobrá
kdo ví
vždyť ani nevíme
o koho jde
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: igniss, Psavec, enigman, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)