Anotace: ...vzpomínka na okamžiky, ve kterých minula doba žhavých pubertálních vzdechů...
Bádenko tahle by ode mě měla víc než dva tipy, už proto jaká je a co skrývá.. asi ji vytisknu a dám si ji do deníku, když tě to nerozlítí, je krásná a bude se dát číst vícekrát.. pošlu ti něco na e-mail... nemám asi kuráž na to, nechat to, co ti chci poslat, tady rozcupovat a vůbec... vpouštět do světa...
HOP... do života...:)
a....
ty víš...
...děkuju:)
20.06.2008 20:50:00 | Dilla