Jablko bohů
Anotace: něco o nezdravém sebevědomí antických bohyň, a o čaromoci posměchu.
Podej mi jablko
jestli mi patří.
Nechceš-li radši jej
rozpůlit na tři.
Vtip je to šibalský,
není však trefný.
Bohyně nevládnou
sestavou krevní.
Tak si dej bacha
kam jablko hodíš,
sic v boji u Tróji
víc nepochodíš.
Tak dej mi to jablko!
Patří mě jediné-
šťastně ti zařídím
tvé štěstí rodinné.
A jestli snad jablko snědl jsi,
s ním cudnou bohyni svedl jsi.
Tak dej si bacha
kam jablko hodíš,
sic v boji u Tróji
víc nepochodíš!
Přečteno 263x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin, Psavec, sarycek, Dilla
Komentáře (0)