Sanitární den...
Na dveřích nápis ,,dnes zavřeno,,...
...probíhá rekonstrukce…duše….
jednoho rozpadajícího se…muže….
a co bude zítra?
zítra přece zase...,,dnes zavřeno,,….
…probíhá inventura…
jednoho muže...kentaura….
a co pozítří?
taky ,,dnes zavřeno,,…
…probíhá asanace…
jednoho muže bez domova…psance...
a co dál?
,,pořád uzavřeno,,…
srdce muže zkamenělo….
Bude někdy vůbec otevřeno???
Jo..To...já nevím….
Na to se zeptejte Jeho….
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: pejrak, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., monterka
Komentáře (3)
Komentujících (3)