Svatojánské čarování
Červen je vstupenkou do léta
a všude kolem květy voní.
Věneček dívka zaplétá
snad ještě smutněji než vloni
a pak ho pouští po vodě.
V předvečer na svatého Jana.
A možná, díky náhodě,
ta přání vodě odevzdaná
snad zachytí se o rákosí,
a potom zázrak stane se.
Voda, kterou dívka prosí
do srdce lásku přinese.
Přečteno 520x
Tipy 19
Poslední tipující: Antares, sýc, cordeli, a_tao, devcatko z jetele, igniss, Bíša, monterka, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)