Konečně v cíli III
Anotace: .. snilo se mi - dokončení
Thanatos nechce vzdát boj jen tak lehce
hladově napřáhne ruce k mý lebce
- Je můj, je za mříží, to je snad jasné
z hrozen mu zůstaly obratý třásně
dělám si nárok, ať bratr můj soudí
nebudu majetek svůj od Můz loudit!
Hypnos dí zasněně - Takové básně
nesložils Ty, lháři, ubohý blázne
prozradíš-li, kdo je autorem jejich
můžeš být leckteré z Můz šťastný ženich
dostals mě, neusnu, dokud to nezvím
beze snů můžu být, ne bez odezvy..
- Nevím, já slyšel je ve snu, když spal jsem
sám přiotráven svým akciovým šajsem
tyhle ty básně psát nemoh stín lidský
mýlím-li se, tak ať máš mě nadycky
- Červe, řekls, že nevíš?.. Mýtus nový
zrodil se právě, tak ať se vyhoví
přát si smíš pláchnout, vem si svý stony
zvedněte mříž, tenhle týpek je volný!
Přečteno 295x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alisa 16, toužím.jít.dál, Bíša, jehlaspichlas, spare, Simísek, Iva Borecká, waterlily, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)