bez názvu
Otevřela jsem srdce jako okenici
-slunce prozářilo její síně
pro ty, kdo chtéjí posedět
jen tak, mezi slovy
pít z láhve opuštěnosti
zatímco do oken v oćích padá déšt milosrdných přání
Ještě je naděje uvěřit
-milosrdná sestra samoty svinuje paměť jako pavučinu
Ještě nedošla slova
vyvěrají mezi nás
do slunce otevřeného v srdci dokořán
nedošla slova
Přečteno 322x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, Hannazka, Iva Borecká, Psavec
Komentáře (1)
Komentujících (1)